fbpx

Smidigare och bättre tandvård

Att gå till tandläkaren och tandhygienisten regelbundet förebygger problem med tandköttet och tänderna. Det blir också oftast billigare i längden. Här nedan har vi listat de främsta fördelarna med att välja en tandläkarklinik med all tandvård samlad under samma tak.

Fördelar med att ha all tandvård på samma ställe

Tandläkare visar utrustning till patient
 • Enkelt och bekvämt. Att ha alla tjänster under ett och samma tak sparar tid, pengar och energi för dig som patient.
 • Effektivare vård. Det blir enklare för oss att samordna behandlingar och/eller följa upp din behandling.
 • Bättre kommunikation. Det blir enklare för oss att diskutera och planera din vård på ett professionellt sätt, vilket gagnar för dig som patient.
 • Kontinuitet. Att alltid träffa samma tandläkarteam bygger en starkare relation och hjälper framför allt dig som lider av tandläkarrädsla.
 • Helhetssyn på tandhälsa. En klinik som erbjuder allt från allmäntandvård till specialistvård har en mer holistisk syn på din tandhälsa.

Våra tandvårdstjänster

Hos Tandläkargruppen Södermalm strävar vi efter att erbjuda en komplett uppsättning av tandvårdstjänster som inkluderar estetisk tandvård, tandimplantat, akuttandvård och tandreglering för att täcka alla dina behov. För oss är det inte bara en fråga om bekvämlighet för dig som patient, utan även en fråga om att kunna få en helhetssyn över din tandhälsa för att kunna erbjuda effektiv och högkvalitativ tandvård.

Ditt leende är vår omsorg Boka tid

Tandvårdstjänster vi erbjuder

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett spektrum av tandvårdstjänster.

 • Akuttandvård: behandlar akuta tandproblem.
 • Estetisk tandvård: förbättrar ditt leende och ditt bett
 • Tandreglering för vuxna: rätar ut sneda tänder, trångställningar och rättar till bettet.
 • Tandimplantat: ersätter förlorade tänder.
 • Protetik- kron- och broterapi: för att bättre reparera skadade tänder och/eller ersättning av tandluckor
 • Rotfyllning: behandlar inflammation eller infektion i tandens pulpa och/eller käkbenet.
 • Tandhygienistbehandling: behandling av tandlossningssjukdom- parodontit. Samt förebyggande behandling för att förbättra munhälsan.
 • Tandlagning: reparerar skadade tänder p.g.a. karies eller mindre frakturer.
 • Tandundersökning: förebygger tandproblem och diagnostiserar problem med tänderna och slemhinnorna.
Tandläkare arbetar med patient
Tandläkare visar protesmodell till patient

Tandvård i framkant

De senaste åren har det gjorts stora framsteg inom tandvården, där stora delar av behandlingarna kan planeras via olika datorprogram. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi erbjuda tandimplantat med titthålskirurgi där behandlingen planeras digitalt och som innebär ett minimalt ingrepp. Det är en i princip smärtfri behandling med snabb återhämtning där patienten oftast kan vara tillbaka på arbetet dagen efter operationen. Tandläkargruppen Södermalm är en av få kliniker i Sverige som använder sig av metoden tandimplantat med titthålskirurgi.

Vårt motto

Engagemang, kvalitet och omtanke är inte bara ord för oss; de är grunden i allt vi gör. Vi som arbetar på Tandläkargruppen Södermalm är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att förverkliga dina önskemål så långt det är möjligt. Vårt motto speglar också atmosfären inne på våra kliniker. Klinikerna är designade för att du som patient ska kunna slappna av och känna dig hemma samtidigt som du får professionell tandvård av högsta kvalitet. Oavsett om det gäller en estetisk behandling, akut tandvård eller en årlig tandundersökning.

Tandläkare utför tandundersökning